Work hard, play hard

studio van der Velde

over ons

studio van der velde, gespecialiseerd in visual design, online & offline media, zorgt ervoor dat uw organisatie herkend wordt. wij staan garant voor vakkennis, inspirerende projecten en een stukje eigenwijze creativiteit.

visueel Strategisch

Een succesvol bureau bewijst zichzelf door het resultaat van haar werk. Met een creatieve kop originele ideeën bedenken, ondersteund door een betrouwbare strategie of een goed idee. Of dit idee nou online, op papier of een andere vorm van reclame is, maakt niet uit. Zolang dit idee maar een onderscheidend idee is, dat aansluit op de juiste marktniche.

Als Visual Design specialist dragen we de zorg voor gebruiksvriendelijkheid en optimale gebruikerservaring voor elk ontwerp. Wij kijken bijvoorbeeld; hoe afbeeldingen/ visuals, naast strategische sfeerbeleving ook kunnen dienen in de logica van een navigatiestructuur/ ervaring.

Bij de ontwikkeling van websites denken we vooruit over de “Usability & User Experience” en hoe de bezoeker een website kan ervaren. Met deze werkwijze staat er niet zomaar wat op het internet, maar een portaal voor en naar uw organisatie dat ook écht werkt.

Visual studio van der velde visuele groei
Diensten Maatwerk

Werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit het inzetten van experts bij het ontwikkelingsproces. Deze expert houdt zich dan puur bezig met zijn of haar specialiteit en geeft inzicht in wat goed werkt. Bestaat de opdracht bijvoorbeeld uit een webshop, dan werken er 2 tot 3 mensen aan deze site, de designer, de developer en eventueel een programmeur. Studio van der Velde kan ook bij elk project aangehaakt worden als Visual Design specialist. Deze werkwijze zorgt voor 100% inzet, een kleine foutmarge en het efficiënt aanpakken van uw opdracht.

Ontwerp met focus

Met het proces “ontwerp met focus”, zorgen we voor een vloeiend proces waar we goed naar u luisteren, flexibel zijn en snel schakelen. We zorgen voor een snelle start en een goede borging van elk ontwerp. U bent bij ons in goede handen!

Samenwerking

Uw kennis en passie voor de markt gecombineerd met onze creatieve bevlogenheid, maakt het mogelijk om een prachtig en sterk merk neer te zetten. Een goede samenwerking met u als klant is dan ook essentieel, waarbij we tot de kern van het merk proberen door te dringen. Zo ontstaat er een geloofwaardig en oprecht merk.

Studio van der velde innovatieve experts
Focus werkwijze

Liefde voor creatie

Studio van der Velde wordt gerund door Tjeerd van der Velde. Met veel liefde en passie voor creatie heb ik de inzicht ontwikkeld om uw merk sterk te profileren.

Tjeerd van der Velde

Na de opleiding Grafische Vormgeving studeerde ik Visual Communication op de hogeschool NHL. Tijdens en na mijn studie ben ik altijd werkzaam geweest bij diverse grote reclamebureau’s en ingehuurd als Visual Design specialist. Naast studie en werk heb ik mijzelf altijd weten door te ontwikkelen door bij te blijven of voorop te lopen in de media trends.

Met 17 jaar bureau ervaring heb ik een goede basis en inzicht in de media. Sinds 2011 werk ik als zelfstandig ondernemer en als Visual Design specialist. Sinds 2017 doe ik dit onder de naam Studio van der Velde!

Studio van der Velde laat uw merk strategisch groeien!

Studio van der Velde egeinaar Tjeerd van der Velde

Referenties

Clients thoughts

Posmanager

Tjeerd is iemand die zich inleeft in de materie

André de Jong

BVDM

very creative job in designing our website..

B. van der Meer