header afbeelding studio

studio

van der velde

HOE KLEIN OF GROOT uw organisatie OOK IS, EEN sterk MERK is een merk dat je ervaart. MET de EXPERTISE EN INZICHT van studio van der velde IN HET VISUELE EN IN DE MARKT, ZORGEN ONZE CREATIES VOOR DEZE gewilde BELEVING.

visueel Strategisch

Een succesvol bureau bewijst zichzelf door het resultaat van haar werk. Met een creatieve kop originele ideeën bedenken, ondersteund door een betrouwbare strategie of een goed idee. Of dit idee nou online, op papier of een andere vorm van reclame is, maakt niet uit. Zolang dit idee maar een onderscheidend idee is, dat aansluit op de juiste marktniche. Cross mediaal uw organisatie in de schijnwerper zetten is een voorbeeld van krachtige strategie, zo behaald u maximaal bereik en een sterke merkbeleving. Bij de ontwikkeling van websites denken we vooruit over de “usability” en hoe de bezoeker een website kan ervaren. Met deze werkwijze staat er niet zomaar wat op het internet, maar een portaal voor en naar uw organisatie dat ook écht werkt.

Uw merk, die zien we als ons kindje, waar we graag voor zorgen en die we willen zien opgroeien. Ons werk, doen we dan ook graag in samenwerking met u. De creaties, die ontwikkelen we in Leeuwarden en we hebben partners verspreid in heel Nederland. U bent bij ons in goede handen!.

Visual studio van der velde visuele groei

Werkwijze

Wij geven reclame haar beste vorm, door de kennis van creatieve ambacht in combinatie met innovatieve experts. Onze werkwijze bestaat uit het inzetten van diverse experts bij het ontwikkelingsproces. Deze expert houdt zich dan puur bezig met zijn of haar specialiteit en geeft inzicht in wat goed werkt. Zowel in de randstad als op de westersingel 24 zitten de diverse expertises waarmee deze samenwerkingsformule wordt mogelijk gemaakt. Bestaat de opdracht bijvoorbeeld uit een webshop met een WordPress CMS, dan werken er 2 tot 3 mensen aan deze site, de designer, de developer en eventueel een programmeur. Deze werkwijze zorgt voor 100% inzet, een kleine foutmarge en het efficiënt aanpakken van uw opdracht.

De studio

Wij werken zowel met de nieuwste gelicentieerde software als met krachtige grafische computers. Daarnaast hebben we toegang tot een schat aan resources waaronder een database vol lettertypes, grafische elementen en beelden, zodat we uw merk kunnen profileren. Onze specialisme’s zorgen voor sterke kennis in de hedendaagse trends, technologie en het efficiënt toepassen hiervan. U bent bij ons in goede handen!

Studio van der velde innovatieve experts

Liefde voor creatie

Studio van der velde wordt gerund door Tjeerd van der Velde. Met veel liefde en passie voor creatie en de 16 jaar bureau ervaring waarvan 10 jaar als zelfstandig ondernemer, heb ik de inzicht ontwikkeld om uw merk sterk profileren. Gevestigd in een prachtig pand op de westersingel 24 in Leeuwarden werk ik samen met diverse vakspecialisten.

Tjeerd van der Velde

Studeerde grafische vormgeving en Visuele communicatie op de NHL te Leeuwarden. Na zijn studie was hij werkzaam bij diverse grote reclamebureau’s. Naast studie en werk heeft hij zichzelf altijd weten door te ontwikkelen door bij te blijven of voorop te lopen in de media trends. Het ontwikkelde inzicht in de reclamewereld in onder andere het vormgeven van middelgrote en voor grote identiteiten, visueel aantrekkelijk maken van websites en diverse communicatiemiddelen zorgt voor een goede basis in de huidige mediawereld. Sinds 2011 werkt hij als zelfstandig ondernemer en sinds 2017 is hij verantwoordelijk voor studio van der Velde! Studio van der Velde laat uw merk strategisch groeien!

Studio van der Velde egeinaar Tjeerd van der Velde

Referenties

Clients thoughts

Banyan tailor made

While working with Studio van der Velde, I enjoyed the speed and pleasantness of his communications. I can definitely recommend working with him!

Gijs de Lange

Mannah

Tjeerd is betrouwbaar en punctueel..

Jannie Maasdam