Header voor de over ons pagina, met een afbeelding van Tjeerd van der Velde met een powered by Studio van der Velde pet op

studio van der Velde

over ons

gespecialiseerd in visual design voor online en offline media. We bieden vakkennis en een inspirerende aanpak. Met onze expertise helpen we uw merk op te laten vallen en te laten groeien.

visueel Strategisch

Als succesvol bureau bewijzen we onszelf door het resultaat van ons werk. We bedenken originele ideeën met een creatieve denkwijze en ondersteunen deze met een betrouwbare strategie. Het maakt niet uit of dit idee online, op papier of in een andere vorm van reclame is, zolang het maar uniek is en aansluit bij de juiste doelgroep.

Als specialist in visual design dragen we bij aan gebruiksvriendelijkheid en een optimale gebruikerservaring voor elk ontwerp. We kijken bijvoorbeeld hoe afbeeldingen en visuals kunnen bijdragen aan de sfeer en logica van een navigatiestructuur.

Bij de ontwikkeling van websites houden we rekening met de usability en user experience, zodat bezoekers een optimale ervaring hebben. Dankzij onze werkwijze staat er niet zomaar iets op het internet, maar een portaal naar uw organisatie dat ook echt werkt.

Begeleidende afbeelding bij de tekst studio van der velde laat uw merk visueel groeien
een afbeelding met alle diensten van studio van der velde omschreven, Logo, huisstijl, branding, fotografie en retoucheren, icons, visuals, flyer, Brochure, boek, Website, FO, ui & UX, Social media, carwrap, pandreclame, strategie en creatie, (online) Styleguide, Brandguide

Werkwijze

Bij Studio van der Velde werken diverse specialisten aan uw project. Dit zorgt ervoor dat uw project wordt aangepakt met de juiste expertise en kennis. Door de inzet van specialisten kunnen we efficiënt werken en een kleine foutmarge behouden. Zo kunnen we samen met u aan een succesvol project werken. Naast het werken aan projecten met een team, kunt u ons ook inschakelen als visual design specialist bij uw project. Onze expertise op het gebied van visual design kan bijdragen aan het succes van uw project en helpen om uw merk te laten opvallen. Wij zorgen ervoor dat uw project een professionele en aantrekkelijke uitstraling heeft.

Ontwerp met focus

Met ons proces “ontwerp met focus” luisteren we goed naar uw wensen, zijn we flexibel en schakelen we snel. We zorgen voor een snelle start en een goede borging van elk ontwerp, zodat u bij ons in goede handen bent.

Samenwerking

Een goede samenwerking met onze klanten is essentieel voor het creëren van een sterk en prachtig merk. Door tot de kern van het merk door te dringen, kunnen we een geloofwaardig en oprecht merk neerzetten. Samen werken we aan een merk dat aansluit bij uw passie en kennis van de markt.

Studio van der velde innovatieve experts
Afbeelding van een yoga pose met de tekst Ontwerp met Focus Met onze werkwijze willen wij de kwaliteit van onze ontwerpen (nog) beter waarborgen en vooral meer focus aanbrengen op structurele doorontwikkeling van het ontwerp

Liefde voor creatie

Studio van der Velde wordt gerund door Tjeerd van der Velde, met veel liefde en passie voor creativiteit. Dankzij mijn inzicht en expertise kan ik uw merk sterk profileren en laten opvallen. Ik werk graag samen met u aan het succes van uw merk.

Tjeerd van der Velde

Na mijn opleiding Grafische Vormgeving aan de NHL, ben ik altijd werkzaam geweest bij diverse reclamebureaus en ingehuurd als visual design specialist. Ik heb veel ervaring en inzicht opgedaan in de media en blijf me ontwikkelen door bij te blijven of voorop te lopen in de media trends.

Sinds 2011 werkt ben ik zelfstandig ondernemer en door gegroeid tot visual design specialist. Sinds 2017 doe ik dit onder de naam Studio van der Velde. Studio van der Velde helpt u om uw merk visueel te laten groeien en te laten opvallen. Dankzij mijn expertise en ervaring kan ik uw merk laten stralen en bijdragen aan het succes van uw bedrijf.

Illustratie van tjeerd van der Velde met de tekst make design Bigger, tjeerd van der velde liefde voor creatie
Footer afbeelding studio van der velde, einde van de pagina

Referenties

Clients thoughts

Thabasco Groningen

“Tjeerd is het ‘weert’.

Hein Scholma

In de praktijk

Het is echt ons handelsmerk geworden..

Jelly van Duinen