Reclame studio leeuwarden

U bent bij ons in goede handen!

HOE KLEIN OF GROOT uw organisatie OOK IS, EEN sterk MERK is een merk dat je ervaart. MET de EXPERTISE EN INZICHT van studio van der velde IN HET VISUELE EN IN DE MARKT, ZORGEN ONZE CREATIES VOOR DEZE UNIEKE BELEVING.

Strategisch

Een goed bureau bewijst zichzelf door het resultaat van haar werk. Met een creatieve kop originele ideeën bedenken, ondersteund door een betrouwbare strategie of een goed idee. Of dit idee nou online, op papier of een andere vorm van reclame is, maakt niet uit. Zolang het maar een onderscheidend idee is, dat aansluit op de te bereiken marktniche. Door cross mediaal uw organisatie in de schijnwerper te zetten, behaald u maximaal bereik en een sterke merkbeleving. We ontwikkelen deze reclame in Leeuwarden en hebben partners verspreid in heel Nederland.

Werkwijze

Wij geven reclame haar beste vorm, door de kennis van creatieve ambacht in combinatie met innovatieve experts. Onze werkwijze bestaat uit het inzetten van diverse experts bij het ontwikkelingsproces. Deze expert houdt zich dan puur bezig met zijn of haar specialiteit en geeft inzicht in wat goed werkt. Zowel in de randstad als op de westersingel 24 zitten de diverse expertises waarmee deze samenwerkingsformule wordt mogelijk gemaakt. Bestaat de opdracht bijvoorbeeld uit een webshop met een WordPress CMS, dan werken er 2 tot 3 mensen aan deze site, de designer, de developer en eventueel een programmeur. Deze werkwijze zorgt voor 100% inzet, een kleine foutmarge en het efficient aanpakken van uw opdracht.

De studio

Wij werken met de modernste adobe design software en de computers zijn echte krachtpatsers. Onze specialisme’s zorgen voor sterke kennis in de trends, de hedendaagse technologie en het efficiënt toepassen hiervan. De studio heeft een grote database van gelicentieerde lettertypes, grafische elementen en beelden om uw merk zo sterk mogelijk te profileren. U bent bij ons in goede handen!

Wie is

Studio van der velde wordt gerund door Tjeerd van der Velde. Met 11 jaar bureau ervaring en zelfstandig ondernemerschap van 7 jaar, kan ik uw merk sterk profileren. In het westersingel pand zitten diverse ondernemers waarmee deze samenwerkingsformule wordt mogelijk gemaakt.

Tjeerd van der Velde

Studeerde grafische vormgeving en Visuele communicatie op de NHL te Leeuwarden. Na zijn studie was hij werkzaam bij diverse grote reclamebureau’s. Naast studie en werk heeft hij zichzelf altijd weten door te ontwikkelen door bij te blijven of voorop te lopen in de media trends. Het ontwikkelde inzicht in de reclamewereld in onder andere het vormgeven van middelgrote identiteiten, visueel aantrekkelijk maken van websites en diverse communicatiemiddelen zorgt voor een goede basis in de huidige mediawereld. Sinds 2011 werkt hij als zelfstandig ondernemer en sinds 2017 is hij verantwoordelijk voor studio van der velde! Studio van der velde laat uw merk strategisch groeien!

Referenties

Clients thoughts

Ripa! italian products

Een echte aanrader!

Rinze Hetterscheid

In de praktijk

Het is echt ons handelsmerk geworden..

Jelly van Duinen