Header voor de over ons pagina, met een afbeelding van Tjeerd van der Velde met een powered by Studio van der Velde pet op

studio van der Velde

over ons

gespecialiseerd in visual design voor online en offline media. We bieden vakkennis en een inspirerende aanpak. Met onze expertise helpen we uw merk op te laten vallen en te laten groeien.

visueel Strategisch

Als succesvol bureau bewijzen we onszelf door het resultaat van ons werk. We bedenken originele ideeën met een creatieve denkwijze en ondersteunen deze met een betrouwbare strategie. Het maakt niet uit of dit idee online, op papier of in een andere vorm van reclame is, zolang het maar uniek is en aansluit bij de juiste doelgroep.

Als specialist in visual design dragen we bij aan gebruiksvriendelijkheid en een optimale gebruikerservaring voor elk ontwerp. We kijken bijvoorbeeld hoe afbeeldingen en visuals kunnen bijdragen aan de sfeer en logica van een navigatiestructuur.

Bij de ontwikkeling van websites houden we rekening met de usability en user experience, zodat bezoekers een optimale ervaring hebben. Dankzij onze werkwijze staat er niet zomaar iets op het internet, maar een portaal naar uw organisatie dat ook echt werkt.

Studio van der velde laat uw merk door middel van visual design groeien
Een visual over de visual design diensten van studio van der Velde

Werkwijze

Bij Studio van der Velde werken diverse specialisten aan uw project. Dit zorgt ervoor dat uw project wordt aangepakt met de juiste expertise en kennis. Door de inzet van specialisten kunnen we efficiënt werken en een kleine foutmarge behouden. Zo kunnen we samen met u aan een succesvol project werken. Naast het werken aan projecten met een team, kunt u ons ook inschakelen als visual design specialist bij uw project. Onze expertise op het gebied van visual design kan bijdragen aan het succes van uw project en helpen om uw merk te laten opvallen. Wij zorgen ervoor dat uw project een professionele en aantrekkelijke uitstraling heeft.

Ontwerp met focus

Met ons proces “ontwerp met focus” luisteren we goed naar uw wensen, zijn we flexibel en schakelen we snel. We zorgen voor een snelle start en een goede borging van elk ontwerp, zodat u bij ons in goede handen bent.

Samenwerking

Een goede samenwerking met onze klanten is essentieel voor het creëren van een sterk en prachtig merk. Door tot de kern van het merk door te dringen, kunnen we een geloofwaardig en oprecht merk neerzetten. Samen werken we aan een merk dat aansluit bij uw passie en kennis van de markt.

Een visual van een drietal innovatieve experts die samen de blokken samenvoegen
Een visual over focus in design, als je gefocust bent, kun je efficient design werk leveren

passie voor creatie

Bij Studio van der Velde, onder leiding van Tjeerd van der Velde, staat een diepe passie voor creativiteit centraal. Mijn overtuiging is dat een ontwerp, net als een persoon, een ziel moet hebben om betekenis te hebben. Zonder die ziel is een ontwerp als een leeg vat.

Tjeerd van der Velde

Na mijn afstuderen aan de NHL als visual design specialist, en een diploma in Grafische Vormgeving, heb ik mijn carrière opgebouwd bij diverse reclamebureaus en ben ik ingehuurd als specialist in visual design. Gedurende deze tijd heb ik waardevolle ervaring opgedaan in de wereld van media en design, en ik blijf actief bijleren en meegaan met de nieuwste trends in de branche.

Sinds 2011 ben ik zelfstandig ondernemer en in 2017 heb ik Studio van der Velde opgericht. Studio van der Velde heeft als doel om merken visueel te laten groeien en uit te laten blinken. Mijn ervaring en expertise dragen bij aan het stralende succes van uw onderneming, omdat ik geloof dat de ziel van uw merk in elk ontwerp moet doorschijnen.

Geef design bezieling, tjeerd van der velde met liefde voor creatie
Footer afbeelding studio van der velde, einde van de pagina
Footer afbeelding studio van der velde, einde van de pagina

Referenties

Clients thoughts

Goodmans Gin

Working with studio van der velde has been a very good experience!. from catching an idea to creating a result was a positive experience.

Paul de Goede

Banyan tailor made

While working with Studio van der Velde, I enjoyed the speed and pleasantness of his communications. I can definitely recommend working with him!

Gijs de Lange