Visual design header van de pagina diensten

Diensten

Specialist in Visual Design

Visual design, de ziel van visuele communicatie

Visual design is dé sleutel tot het creëren van een betekenisvol merk met bezieling!

Visual design is de kunst van het communiceren van een boodschap door middel van kleur, vorm, typografie en compositie, maar het gaat verder dan dat. Het is de bezieling en ziel van visuele communicatie. Visual design creëert een krachtige ervaring waarmee je kunt raken, inspireren, verbinden, informeren en motiveren.

Of je nu een website, poster of logo nodig hebt, visual design speelt een cruciale rol bij het menselijk maken van jouw merk bij je publiek. Het gaat niet alleen om het kiezen van de juiste kleuren of afbeeldingen; het gaat erom de ziel van je merk te begrijpen en de bezieling ervan te vangen in elke pixel en elk lijnenspel.

Dus, als je wilt dat jouw merk opvalt en je publiek betrokken raakt, dan is visual design jouw geheime wapen. Het heeft de kracht om de ziel van jouw merk tot leven te brengen en je doelen te bereiken!”

Wat is visual design

een geloofwaardig en oprecht merk

Als visual design studio met jarenlange ervaring, zijn wij bij Studio van der Velde toegewijd aan het creëren van prachtige producten met behulp van onze bevlogen creativiteit en enthousiasme. We ontwikkelen identiteiten en logo’s van concept tot uitvoering en zorgen ervoor dat uw merk de solide visuele basis vormt voor uw organisatie.

Door samen te werken met u en te focussen op de kern van het merk, kunnen we een oprecht en geloofwaardig merk voor u creëren dat herkenbaar is voor uw doelgroep.

Bezieling methode

Een logo zonder ziel is als een leeg vat een holle schil zonder betekenis of doel. De ziel geeft het logo betekenis, doel en impact. Het maakt het logo krachtig en onvergetelijk. Een zielvol logo spreekt het publiek aan en creëert een sterke connectie. Het is de essentie van een merk, en dat maakt het uniek en waardevol. Hieronder staat het studio van der Velde “bezieling methode” model afgeleid van de “Gestalt” principes. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan eens vrijblijvend contact op.

Studio van der Velde Merk
Schematische weergave van de bezieling van een merk, boodschap of logo

Tastbaar

product en printmedia

We houden ervan om tastbare creaties te maken die u kunt vastpakken en waar u door geïnspireerd kunt worden. Of het nu een boekwerk of zelfs een klein visitekaartje is, printmedia biedt het gevoel van een betrouwbare en “bestaande” organisatie. In deze snelle wereld adviseren we vaak om terug te grijpen naar de betrouwbare ambacht en deze te combineren met visual design om echte succesverhalen te creëren.

Studio van der Velde Tastbaar

Ervaar

Merkbeleving op maat

Merkbeleving is het totale gevoel en beeld dat mensen hebben van een merk. Dit wordt bepaald door de interacties die zij hebben met het merk, zoals het gebruik van het product of de dienst, de communicatie van het merk, en hoe het merk zich presenteert. Een sterk merk kan een positieve merkbeleving creëren bij klanten, wat kan leiden tot loyale klanten en groei van het bedrijf. Het is daarom belangrijk voor bedrijven om te werken aan het versterken van hun merkbeleving.

Studio van der Velde is een bedrijf dat zich richt op het helpen van haar klanten om zich te identificeren en de juiste manier te vinden om hun doelgroep te bereiken of te bedienen. We bieden expertise op het gebied van visual design, en gebruiken deze om unieke merkbelevingen te creëren. Hiermee dragen we bij aan het succes van bedrijven in verschillende markten.

Studio van der Velde Ervaar

Online succes

professionele websites

Bij Studio van der Velde, de visual design studio in Leeuwarden, helpen we u graag succesvol te worden in de online wereld. Ons team van specialisten werkt aan uw website om ervoor te zorgen dat deze zowel mooi als gebruiksvriendelijk is. We gebruiken professionele tools zoals Adobe XD om het ontwerp van uw website te optimaliseren en voor prototyping, en we houden rekening met toegankelijkheid volgens de WCAG 2.1 richtlijnen. Als we tevreden zijn met het ontwerp, gaan we aan de slag met de technische ontwikkeling van uw website, zodat deze klaar is voor de toekomst. Als u uw website in de toekomst wilt uitbreiden, geen probleem – onze developers zorgen ervoor dat de code hiervoor geschikt is.

Bij Studio van der Velde zorgen we ervoor dat uw website in goede handen is.

Studio van der Velde Online succes

Schaalbaar design

voor een betekenisvol merk

Schaalbaarheid van visual design speelt een essentiële rol bij het succesvol opbouwen en onderhouden van een betekenisvol merk. Het vermogen om het visuele ontwerp van een merk te schalen naar verschillende platformen, media en situaties is van cruciaal belang om consistentie en herkenbaarheid te waarborgen.

Om schaalbaarheid te bereiken, is het belangrijk om ontwerpelementen te definiëren die kunnen worden aangepast aan verschillende formaten en contexten. Door het gebruik van modulaire ontwerpprincipes en componenten kan visual design eenvoudig worden aangepast en hergebruikt, waardoor efficiëntie en consistentie worden bevorderd.

Een schaalbaar visual design biedt niet alleen voordelen op het gebied van consistentie en herkenbaarheid, maar kan ook kostenbesparend zijn. Door efficiënt gebruik van ontwerpprincipes en -componenten kunnen merken tijd en middelen besparen bij het creëren en implementeren van visuele elementen op verschillende platforms.

Kortom, schaalbaarheid is een essentieel aspect van visual design. Door ontwerpelementen en principes te definiëren die flexibel en aanpasbaar zijn, kan een merk consistentie, herkenbaarheid en effectiviteit behouden, ongeacht de context waarin het wordt gepresenteerd. Het zorgt ervoor dat een merk eruit springt, de doelgroep bindt en succesvol communiceert in een steeds veranderend landschap van digitale en traditionele media.

Icoon dat de schaalbaarheid van visual design weergeeft
Het pand van studio van der Velde in Leeuwarden, foto gemaakt vanaf de andere kant van het water, recht tegenover de Harmonie
In het pand van studio van der Velde Tjeerd staat voor een presentatiebanner van studio van der Velde