De header voor de diensten pagina

Diensten

Specialist in Visual Design

Onze focus ligt op visual design en we zijn gespecialiseerd in het creëren van aantrekkelijke en effectieve visuele oplossingen voor onze klanten.

geef uw merk vorm

een geloofwaardig en oprecht merk

Als visual design studio met jarenlange ervaring, zijn wij bij Studio van der Velde toegewijd aan het creëren van prachtige producten met behulp van onze bevlogen creativiteit en enthousiasme. We ontwikkelen identiteiten en logo’s van concept tot uitvoering en zorgen ervoor dat uw merk de solide visuele basis vormt voor uw organisatie.

Door samen te werken met u en te focussen op de kern van het merk, kunnen we een oprecht en geloofwaardig merk voor u creëren dat herkenbaar is voor uw doelmarkt.

Studio van der Velde Merk
Focus werkwijze

Online succes

professionele websites

Bij Studio van der Velde, de visual design studio in Leeuwarden, helpen we u graag succesvol te worden in de online wereld. Ons team van specialisten werkt aan uw website om ervoor te zorgen dat deze zowel mooi als gebruiksvriendelijk is. We gebruiken professionele tools zoals Adobe XD om het ontwerp van uw website te optimaliseren en voor prototyping, en we houden rekening met toegankelijkheid volgens de WCAG 2.1 richtlijnen. Als we tevreden zijn met het ontwerp, gaan we aan de slag met de technische ontwikkeling van uw website, zodat deze klaar is voor de toekomst. Als u uw website in de toekomst wilt uitbreiden, geen probleem – onze developers zorgen ervoor dat de code hiervoor geschikt is.

Bij Studio van der Velde zorgen we ervoor dat uw website in goede handen is.

Studio van der Velde Online succes
Online succes

Tastbaar

product en printmedia

We houden ervan om tastbare creaties te maken die u kunt vastpakken en waar u door geïnspireerd kunt worden. Of het nu een boekwerk of zelfs een klein visitekaartje is, printmedia biedt het gevoel van een betrouwbare en “bestaande” organisatie. In deze snelle wereld adviseren we vaak om terug te grijpen naar de betrouwbare ambacht en deze te combineren met visual design om echte succesverhalen te creëren.

Studio van der Velde Tastbaar
Diensten Maatwerk

Ervaar

Merkbeleving op maat

Merkbeleving is het totale gevoel en beeld dat mensen hebben van een merk. Dit wordt bepaald door de interacties die zij hebben met het merk, zoals het gebruik van het product of de dienst, de communicatie van het merk, en hoe het merk zich presenteert. Een sterk merk kan een positieve merkbeleving creëren bij klanten, wat kan leiden tot loyale klanten en groei van het bedrijf. Het is daarom belangrijk voor bedrijven om te werken aan het versterken van hun merkbeleving.

Studio van der Velde is een bedrijf dat zich richt op het helpen van haar klanten om zich te identificeren en de juiste manier te vinden om hun doelgroep te bereiken of te bedienen. We bieden expertise op het gebied van visual design, en gebruiken deze om unieke merkbelevingen te creëren. Hiermee dragen we bij aan het succes van bedrijven in verschillende markten.

Studio van der Velde Ervaar
Visual met de uitleg van visual design

VRB adviesgroep

Studio van der Velde helps to make things happen

Pim van Rijswijk

In de praktijk

Het is echt ons handelsmerk geworden..

Jelly van Duinen