Verzameling van alle ontwerpen voor de VRB adviesgroep
Overzicht

VRB adviesgroep

winnaar van de AFAS Award

VRB Adviesgroep

Voor uw jaarrekening en uw bv

De VRB Adviesgroep heeft 40 medewerkers in dienst met allen een financieel, fiscaal of juridische achtergrond. De oprichter Pim van Rijswijk is onder andere bekend van het uitbrengen van fiscale boeken en tal van andere publicaties. Hij is maandelijks te gast in het programma Businessclass van Harry Mens op RTL-7 om actuele fiscale onderwerpen voor ondernemers te bespreken. Pim is verder trainer /coach bij de Utrechtse Ondernemers Academie en geeft wekelijks lezingen over verschillende fiscale onderwerpen op het kantoor van VRB in Utrecht.

Een statig logo

Het logo van VRB is een statig ontwerp met een gestileerde leeuw, die vaak wordt geassocieerd met Nederland. De a in het schild staat voor de naam van de adviesgroep, maar ook voor a-kwaliteit. Dit unieke beeldmerk is herkenbaar en wordt veelvuldig gebruikt. Door de jaren heen zijn er ook logo’s ontwikkeld voor specifieke productgroepen, die direct herkenbaar zijn als onderdeel van VRB. Deze logo’s zijn als “zusters” van het hoofdlogo bedoeld en staan voor de kwaliteit van de producten.

Schets van het logo van de VRB adviesgroep

“LEF” in campagnes en marketing

De VRB adviesgroep is een bijzonder boekhoudkantoor dat bekend staat om zijn strategische en digitale werkwijze. Hierdoor is VRB winnaar geworden van de prestigieuze “AFAS AWARD” in de categorie accountancy. De organisatie is niet bang om gedurfde onderwerpen aan te kaarten en dit geeft ons de vrijheid om een creatieve marketingmix te ontwikkelen. Bij VRB ligt de focus op design en dit is te zien in campagnes zoals “De reis naar uw belastingparadijs”, die landelijke aandacht heeft gekregen door onder andere uitzendingen in Businessclass met Harry Mens, een grote stand op de “Masters of luxury” beurs in de Amsterdam RAI en een opvallende klassieke Volkswagen T2 bus die volledig was “gewrapt” met onder andere promotiematerialen zoals unieke vouwmodellen en geurhangers.

Overzicht van de campagne belastingparadijs van de VRB adviesgroep

Website en portal

De website van VRB is een visueel aantrekkelijke en actiegerichte site. Zodra je op de website bent, weet je meteen waar je bent en word je uitgenodigd om op een van de CTA’s (calls-to-action) te klikken om naar een actiegerichte pagina te gaan. De uitgebreide content op de site is flexibel en zit vol met merkbeleving. Het AFAS portal is daarentegen speciaal ontworpen om VRB-klanten in staat te stellen taken zo snel mogelijk af te ronden zonder afleiding.

De website van de vrb adviesgroep

Persoonlijk

De vele visuals die we ontwikkelen voor VRB zorgen voor een persoonlijk karakter en dragen bij aan de merkbeleving van de adviesgroep. De visuals worden op verschillende manieren ingezet, zoals in tv-uitzendingen, animaties, video’s, online, drukwerk en presentaties. Dit helpt om het merk te onderscheiden en een sterk imago te creëren

Verzameling van visuals ontwikkeld voor de VRB adviesgroep

Drukwerk van een hoog niveau

Het drukwerk dat we voor VRB verzorgen is van een hoog niveau. Elk jaar ontwikkelen we een boekwerk dat dient als bijbel voor ondernemers met alle fiscale informatie. We ontwikkelen ook diverse brochures over verschillende fiscale onderwerpen. Dit zorgt ervoor dat ondernemers bij VRB terechtkunnen voor betrouwbare en gedetailleerde informatie over fiscale zaken.

Het boekwerk van de VRB adviesgroep

Sterke Samenwerking Vol energie

Studio van der Velde is sinds 2016 verantwoordelijk voor de re-branding en alle visuele uitingen van VRB. Onze sterke en fijne samenwerking zorgt voor prachtige producten en creatieve, consistente uitingen. We werken snel en efficiënt met VRB samen, zodat we actuele onderwerpen zo snel mogelijk kunnen publiceren. Dit is belangrijk om te zorgen dat VRB altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en haar klanten goed kan informeren.

Visual van VRB character, VRB auto en boekwerk