Header puur mondzorg
Overzicht

Puur Mondzorg

Puur voor jou :)

Puur voor jou

Puur mondzorg bevindt zich in Noord-Nederland en heeft bewezen kwaliteit in mondzorg. Ze zijn veel meer dan dat. Want dankzij samenwerking en omvang kan Puur meer specialistische diensten aanbieden en je beter begeleiden. Zo houd je een gezonde mond en een gaaf gebit. En als het aan Puur ligt je leven lang.

Een stijl om te onthouden

Voor puur mondzorg heeft studio van der Velde de beelden ontwikkeld. De fotografie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde stockfotografie, geretoucheerd en bewerkt tot unieke en persoonlijke afbeeldingen, die passen bij de gewenste uitstraling van puur. De beelden geven puur mondzorg zijn eigen unieke smoel!

Vanuit de bezoeker bedacht en gedacht

Studio van der Velde heeft de ontwikkelde huisstijl omgezet naar een “user-friendly” website, ontwikkeld voor 3 doelgroep ingangen; CliĆ«nten, werken bij Puur en de Praktijkovername. Vanuit de bezoeker gedacht heeft de site een logische en krachtige navigatie, duidelijk CTA gebruik en geen afleiding. De site is visueel sterk neergezet, waarbij er een logica per doelgroep in de kleurstelling en beeldgebruik zit. Zo weet de bezoeker altijd waar deze zich bevindt. Het project wordt gefaseerd opgeleverd, zo bouwen we continu door!. Deze site heeft alles wat je van een moderne site mag verwachten. Naast een energieke website worden diversen geborgd in een online styleguide. Wilt u meer weten over dit traject, neem dan contact op.

Nieuwsgierig naar meer?

Bekijk hier het online platform of neem contact op!