Diensten

Ervaar onze merkbeleving

Onze diensten omvatten het “full-service studio” concept. door samenwerking met de juiste specialisten, specialiseren wij ons in design-, media- & toegepaste reclame.

geef uw merk vorm

een geloofwaardig en oprecht merk

Jarenlange ervaring, bevlogen creativiteit en het enthousiasme om voor u een prachtig product te realiseren, dat is Studio van der Velde, het reclamebureau in Leeuwarden. We ontwikkelen identity’s en logo’s van concept tot uitvoer. Het merk is de visuele basis van uw organisatie. Des te sterker deze basis, des te beter dat de organisatie herkent wordt door de te bereiken markt. Uw kennis en passie voor de markt gecombineerd met onze creatieve bevlogenheid, maakt het mogelijk om een prachtig en sterk merk neer te zetten. Een goede samenwerking met u als klant is dan ook noodzakelijk, waarbij we tot de kern van het merk proberen door te dringen. Zo ontstaat er een geloofwaardig en oprecht merk.

Online succes

moderne en professionele websites

Welkom in de online wereld, de wereld waar je een gids nodig hebt. Voor online succes zorgen we ervoor dat de juiste specialisten werken aan uw website. Naast een oogstrelend design, denken we verder in bijvoorbeeld de usability en bezoekerservaring. Helemaal tevreden over het ontwerp? Dan gaan we uw website op een technisch niveau ontwikkelen. Nu is uw website klaar voor de toekomst! Mocht u uw website willen uitbreiden?, geen probleem, de developer zorgt ervoor dat de code in de website dit toelaat.

Studio van der Velde draagt zorg voor uw site en zorgt ervoor dat de juiste specialisten er aan werken!

Tastbaar

product en printmedia

Iets in je handen vast kunnen houden, er door geprikkeld kunnen worden. Wij houden van tastbare creaties! Een boekwerk of zelfs iets kleins als een visitekaartje, alle printmedia geeft dat gevoel van een betrouwbare “bestaande” organisatie. Juist nu, in deze moderne snelle wereld, adviseren wij vaak terug te grijpen naar de betrouwbare ambacht. Door deze te combineren met de nieuwste trends, zorgt voor echte succesverhalen.

Ervaar

Merkbeleving op maat

Studio van der Velde helpt haar klanten zich te identificeren, zodat we samen de juiste weg vinden om uw huidige en potentiële klanten te bereiken of te bedienen. We gaan op zoek naar de juiste reclame-uitingen die passend zijn voor de dienst of product die u aanbied. Samen gaan we het avontuur aan en met onze expertise en inzicht in het visuele, zorgen onze creaties voor unieke merkbeleving. Zo leveren we een sterke bijdrage voor elk bedrijf, in elke markt.

Studio van der Velde diensten

Referenties

Clients thoughts

Banyan tailor made

While working with Studio van der Velde, I enjoyed the speed and pleasantness of his communications. I can definitely recommend working with him!

Gijs de Lange

Posmanager

Tjeerd is iemand die zich inleeft in de materie

André de Jong