Diensten

grafisch design, online en merkbeleving

Het is tijd om uw merk vorm te geven

Branding strategie, van logo tot corporate identity

Jarenlange ervaring, bevlogen creativiteit en het enthousiasme om voor u een prachtig product te realiseren, dat is Studio van der Velde, het reclamebureau in Leeuwarden. We ontwikkelen identity’s en logo’s van concept en idee tot uitvoer. Een brand is de visuele basis van uw organisatie. Des te sterker deze basis, des te beter dat de organisatie herkent wordt door de te bereiken markt. Uw kennis en passie voor de markt, maakt het mogelijk om een prachtig merk neer te zetten. Een goede samenwerking met u als klant is noodzakelijk, waarbij we tot de kern van het merk proberen door te dringen. Zo ontstaat er een geloofwaardig en oprecht merk.

Online succes

moderne, houdbare en professioneel toegepaste websites

Welkom in de online wereld, de wereld waar je een gids nodig hebt. Voor online succes zorgen we ervoor dat de juiste specialisten werken aan uw website. Naast een oogstrelend design, denken we verder in bijvoorbeeld de usability en houdbaarheid van de site. Helemaal tevreden over het ontwerp? Dan gaan we uw website op een technisch niveau ontwikkelen. Nu is uw website klaar voor de toekomst! Mocht u uw website willen uitbreiden?, geen probleem, de developer zorgt ervoor dat de code in de website dit toelaat.

Studio van der Velde draagt zorg voor uw site en zorgt ervoor dat de beste specialisten er aan werken!

Tastbaar

de ambacht printmedia, van visitekaart tot boekwerk

Iets in je handen vast kunnen houden, er door geprikkeld kunnen worden. Wij houden van tastbare creaties! Een boekwerk of zelfs iets kleins als een visitekaartje, alle printmedia geeft dat gevoel van een echte “bestaande” organisatie. Vooral in deze moderne snelle wereld, adviseren wij vaak terug te grijpen naar de betrouwbare ambacht. Door deze te combineren met de nieuwste trends, zorgt voor echte succesverhalen.

Ervaar

Merkbeleving op maat voor uw organisatie

Studio van der Velde helpt haar klanten zich te identificeren, zodat we samen de juiste weg vinden om uw huidige en potentiele klanten te bereiken. We gaan op zoek naar de juiste reclame-uitingen die passend zijn voor de dienst of product die u aanbied. Samen gaan we het avontuur aan en met onze expertise en inzicht in het visuele, zorgen onze creaties voor unieke merkbeleving. Zo zijn we een sterke bijdrage voor elk bedrijf, in elke markt.

Vraag nu gratis aan!

cross media geeft energie – 1ste editie

Om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn, ontwikkelen we brochures die extra toelichting geven over diverse middelen in de media. U kunt deze brochure vol inspiratie en overzichtelijke informatie, geheel kosteloos aanvragen door op de contactpagina uw gegevens in te vullen, geef in het onderwerp veld dan aan dat u de brochure graag ontvangt.

Graag nodigen we u daarna eens uit voor een kennismakingsgesprek op ons reclamestudio in Leeuwarden, om te kijken waar voor u de kansen liggen.

gratis tips en inzicht over logo design!

corporate identity en logo design – 1ste editie

Studio van der Velde heeft een nieuwe brochure ontwikkeld die u een beeld geeft van hoe een logo opgebouwd is en van ons kunnen. Een logo is de visuele basis van uw organisatie, hoe sterker deze basis, des te beter de organisatie wordt herkent door de markt. Deze brochure kunt u geheel kosteloos aanvragen door op de contactpagina uw gegevens in te vullen, geef in het onderwerp veld dan aan dat u de brochure graag ontvangt.

Graag nodigen we u daarna eens uit voor een informatief kennismakingsgesprek op onze reclamestudio in Leeuwarden, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Referenties

Clients thoughts

VRB adviesgroep

Studio van der Velde helps to make things happen

Pim van Rijswijk

Convalsense

Studio van der Velde denkt mee en deed voorstellen waardoor onze verwachtingen overtroffen zijn. Ik beveel Tjeerd van harte aan.

Machel van Basten